Akseptere cookies

Vi bruker Cookies, trykk for å akseptere.
Jeg aksepterer

Hank Williams - Timeless Classic Albums

Leveringstid: Sendes i løpet av 3-8 dager
Varenummer DOLCD0345
Strekkode 0889397000486
Utgivelsesdato 27.07.2018
Kategori Country
Plateselskap DOL
Media CD
Antall enheter 5
Artister Hank Williams
Plate: 1
1 I'm Sorry For You My Friend
2 Honky Tonk Blues
3 Let's Turn Back The Years
4 Window Shopping
5 Jambalaya (On The Bayou)
6 Settin' The Woods On Fire
7 I'll Never Get Out Of This World Alive
8 You Win Again
9 I Won't Be Home No More
10 Be Careful Of Stones That You Throw
11 Please Make Up Your Mind
12 I Could Never Be Ashamed Of You
13 Your Cheatin' Heart
14 Kaw-Liga
15 Take These Chains From My Heart
Plate: 2
1 Calling You
2 Never Again (Will I Knock On Your Door)
3 Wealth Won´t Save Your Soul
4 When God Comes And Gathers His Jewels
5 I Don´t Care (If Tomorrow Never Comes)
6 My Love For You (Has Turned To Hate)
7 Pan American
8 Move It On Over
9 I Saw The Light
10 (Last Night) I Heard You Crying In Your Sleep
11 Six More Miles (To The Graveyard)
12 Fly Trouble
13 I´m Satisfied With You
14 On The Banks Of The Old Pontchartrain
15 Rootie Tootie
16 I Can´t Get You Off My Mind
17 I´m Long Gone Daddy
18 Honky Tonkin´
Plate: 3
1 My Sweet Love Ain´t Around
2 The Blues Come Around
3 A Mansion On The Hill
4 There´ll Be No Teardrops Tonight
5 Lovesick Blues
6 Lost On The River
7 I Heard My Mother Praying For Me
8 Lost Highway
9 May You Never Be Alone
10 Dear Brother
11 Jesus Remebered Me
12 Honky Tonk Blues
13 Mind Your Own Business
14 You´re Gonna Change (Or I´m Gonna Leave)
15 My Son Calls Another Man Daddy
16 Wedding Bells
17 I´ve Just Told Mama Goodbye
Plate: 4
1 Dear John
2 Just Waitin'
3 Men With Broken Hearts
4 I Can't Help It (If I'm Still in Love With You)
5 Howlin' at the Moon
6 Hey Good Lookin'
7 My Heart Would Know
8 The Pale Horse and His Rider
9 A Home in Heaven
10 Ramblin' Man
11 Pictures from Life's Other Side
12 I've Been Down That Road Before
13 I Dreamed About Mama Last Night
14 (I Heard That) Lonesome Whistle
15 Crazy Heart
16 Half As Much
17 I'd Still Want You
18 Baby, We're Really in Love
Plate: 5
1 I´m So Lonesome I Could Cry
2 A House Without Love
3 I Just Don´t Like This Kind Of Livin´
4 My Bucket´s Got A Hole In It
5 Long Gone Lonesome Blues
6 Why Don´t You Love Me
7 Why Should We Try Anymore
8 My Son Calls Another Man Daddy
9 Too Many Parties And Too Many Pals
10 Beyond The Sunset
11 The Funeral
12 Everything´s Okay
13 They´ll Never Take Her Love From Me
14 Nobody´s Lonesome For Me
15 Moanin´ The Blues
16 Help Me Understand
17 No, No Joe
18 Cold Cold Heart
Skriv din egen anmeldelse
Du må logge inn for å skrive en anmeldelse
Hvis du liker Timeless Classic Albums, fortell det gjerne til vennene dine! Du kan raskt og enkelt dele denne siden på Facebook, Twitter eller e-post under.


kr 139
Johnny Cash - Timeless Classic Albums
kr 199
Pepper, Art - Rhythm Section (LP)
kr 199
Blakey, Art (drums) - Art Blakey & The Jazz Messengers (LP)
kr 199
Blakey, Art - Les Liaisons Dangereuses - Colour Vinyl (LP)
Franklin, Aretha - The Tender The Moving The Swinging (LP) DOS723H 23.03.2018 kr 199
Få på lager Kjøp +
Franklin, Aretha - Gospel Soul (LP) DOS666H 23.03.2018 kr 219
The Composer Of Desafinado (LP) - Antonio Carlos Jobim DOL858HG 23.03.2018 kr 199
Få på lager Kjøp +
Orfeo Negro - Coloured Vinyl (LP) - Antonio Carlos Jobim DOST684H 23.03.2018 kr 199
Få på lager Kjøp +
TOUSSAINT, ALLEN - Wild Sound Of New Orleans (LP) DOS665H 23.03.2018 kr 199
Få på lager Kjøp +
A Streetcar Named Desire (Clear Vinyl) (LP) - North, Alex DOST677H 23.03.2018 kr 199
Få på lager Kjøp +


Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min bruker
Min handlekurv: 0 varer