Image

Om Naxos Norway AS

Om foretaket Naxos Norway AS

Naxos har kontor i 19 land og har over 300 ansatte, labelen er antagelig verdens største klassisk musikk-label – i alle fall i omsetning! Man må likevel passe på å skille mellom Naxos som label og som distribusjonsselskap.
I Norge arbeider vi 2 personer fra vårt kontor sentralt i Oslo. Vår fysiske distribusjon foregår gjennom NGL (Naxos Global Logistics ) i Tyskland.
Vår hovedretning er klassisk musikk og framfor alt plateetiketten Naxos. I vårt sortiment finner du dog en mengde ulike stilarter: jazz, underholdning, gospel, blues og mye annet.

Utover plateetiketten Naxos representerer vi flere andre fine etiketter, f.eks. svenske Bis, Proprius og Prophone samt andre utenlandske etiketter som Harmonia Mundi, Naïve, Chandos, Newtone og ECM. Du kan finne en liste på alle plateetiketter vi har, ved å klikke på «Plateselskap» i menyen øverst på siden.

Totalt representerer vi over 50.000 artikler. Det sier seg selv at ingen platebutikker kan føre alle disse titlene (selv om vi kunne ønsket det…). Derfor gir vi deg, via vår web-side, mulighet til å handle direkte med oss. Tanken er at du i alle fall skal finne ett sted på nettet, der hele vårt sortiment finnes. Vi hevder derimot ikke å være en komplett butikk på internett – det er bare plater fra de etikettene vi selv representerer, du finner her.

I prinsipp kan du bestille de plater som du finner på våre ulike plateetiketters websider (det kan finnes unntak, da visse artikler av f. eks. rettighetsårsaker, bare får selges i visse land) av oss. Om du er usikker på om vi har en viss artikkel eller vil vite prisen på den, kan du sende spørsmål til oss via vårt kontaktskjema eller sende en e-post til adressen: info@naxos.no. Vi svarer så fort vi kan!

NaxosDirect.no er en web-butikk. Det innebærer at all kontakt forventes skje via e-post. Bestillinger kan vi bare ta imot via web-butikken. Du kan derfor ikke bruke telefon, fax eller vanlig brev for å bestille. Innen du kontakter oss, ber vi deg lese igjennom våre kjøps- og leveringsbetingelser.
Om du ikke finner svar på dine spørsmål der, eller har synspunkter du vil dele med oss, kan du skrive til oss via vårt kontaktskjema eller sende en e-post til adressen info@naxos.no.

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Min bruker
Min handlekurv: 0 varer